Esittely

Olen DI, kestävän liiketoiminnan asiantuntija ja espoolainen kaupunginvaltuutettu. Toimin myös kaupunginhallituksessa ja sen konsernijaostossa, joka vastaa Espoon omistajaohjauksesta. 

Luottamustoimissani perehdyn huolella käsiteltäviin asiakokonaisuuksiin ja teen päätökset tiedon ja arvojen pohjalta, rakentaen yhteistyötä ja tuoden perusteltuja esityksiä kokouksiin käsiteltäviksi. 

Erityisiä teemoja, joihin olen keskittynyt, on joukkoliikenne, lasten ja nuorten asiat ja kestävä kehitys. Lisäksi keskityn talouskysymyksiin ja hyvään johtamiseen ja hallintoon. 

Työni on globaalia projektityötä mm. resurssitehokkuuden, vastuullisen yritystoiminnan, ilmastonmuutoksen torjunnan ja kestävän liiketoiminnan kehittämisen parissa. Työni vie minua kaikille mantereille ja matkustaessa oppii arvostamaan kotikaupunkiaan uudella tavalla, vaikka tehtävää täälläkin riittää. Aiemmin olen toiminut tutkimusaluejohtajana KCL:ssä, eri tehtävissä ohjelmistoyrityksessä ja tutkijana VTT:llä.

Ruuhkavuosivanhempana vapaa-aikaani värittää tällä hetkellä kolmen lapsen liikuntaharrastukset ja lähiulkoilu. Olen myös meren ja lähimetsien ystävä ja kiertänyt Espoon luontokohteita lapsesta asti partiossa ja luontoharrastuksessa.

Olen opiskellut Teknillisessä korkeakoulussa Otaniemessä 90-luvulla ja käynyt sitä ennen Tapiolan lukion. Sitä ennen tutuiksi tulivat Mainingin-Kivenlahden koulu, Meritorin, Latokasken ja Nöykkiön koulut. Olen asunut eri puolilla Espoota: Latokaskessa, Kivenlahdessa, Otaniemessä, Haukilahdessa, Espoonlahdessa, Tuomarilassa ja Nöykkiössä. Espoo eri alueineen onkin minulle rakas kotikaupunki, ja olen mielellään mukana tekemässä siitä entistä parempaa.